Хоби-Кар Новини

Търсите ли своя мечтан автомобил? Тогава сте попаднали на правилното място във Volkswagen. Осигурете си нов автомобил, който е наличен веднага, или конфигурирайте желания модел според вашите идеи.

  1. Новини и събития
  2. Новият T-Cross
14.05.2024
Ново в шоурума

Новият T-Cross

Вашият спътник в ежедневието и свободното време

tcross

Впечатляващ дизайн, просторен интериор и компактни външни размери, модерни технологии за повече комфорт в ежедневието и свободното време: новият T-Cross отговаря на всички изисквания за модерен компактен SUV.

tcross

 
Moдерни технологии


Допълнително предлагания блок на контролните прибори Digital Cockpit Pro с диагонал 26 см (10 инча) и висока разделителна способност показва основните данни на автомобила като скоростта на движение и оборотите на двигателя – с изцяло цифрови показания и възможност за индивидуална конфигурация.

Многофункционален интериор


При сгъната задна седалка гъвкавият интериор на новия T-Cross предлага до 1281 литра багажно пространство.

tcross
tcross

Динамичното управление на дългите светлини в новия T-Cross


Асистентът за паркиране може да ви предупреди за регистрираните пред или зад вашия Volkswagen1 препятствия не само със звуков сигнал, но и визуално чрез екрана на инфотейнмънт системата. Функцията за автоматично спиране при маневри е вградена в допълнително предлаганата система за асистенция за паркиране и може да намали силата на евентуалния удар при движение на заден ход с до 10 км/ч или, ако е необходимо, да избегне напълно сблъсъка. 1, 2 Функцията за автоматично спиране при маневри може да се активира и при движение напред чрез натискане на бутон. 

Опционалният асистент за смяна на лентата "Side Assist" може да ви предупреди за опасна смяна на лентата.


Светодиоден дисплей във външното огледало ви показва кога в мъртвата ви зона се намира автомобил или се приближава бързо отзад.1 Ако завиете, за да смените лентата, Side Assist изчислява дали позицията или скоростта на някой от тези автомобили може да бъде опасна за вас - и ви предупреждава за това, като мига отчетливо.

tcross

Регистрация за Бюлетин

С нашия Бюлетин ще получавате редовно информация за нашите дилърства и селекция от ексклузивни предложения!

Въведените данни не са валидни. Моля, опитайте отново.

Моля, изберете обръщение

За съжаление има проблем с регистрацията за бюлетина. Моля, опитайте отново по-късно.

checkbox_default

Много благодарим!

Току-що се регистрирахте за нашия Бюлетин.

Веднага ще получите от нас имейл с линк за потвърждение. Моля, потвърдете този линк, за да приключите регистрацията си.